Steaková kuchyně 20.4 až 21.4

 

Polévka:      

 

 

 

 

 

                      hovězí vývar, játrové knedlíčky, nudle (1,3,7)         42 Kč

 

 

                      gulášová                                                                 42 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

Předkrm:  100 g slezská tlačenka, chléb , cibule (1)                   35 Kč

 

 

                      2 ks utopenec, chléb (1)                                         57 Kč

 

 

 

 

 

Menu:     hovězí vývar, játrové knedlíčky, nudle (1,3,7)

 

 

                vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí  (1,3,7)                                                                                                 

 

 

               1 ks bábovka (1,3,7)                                                   171 Kč

 

 

 

 

 

Steaková kuchyně:

 

 

 

 

 

300 g rib eye steak na grilu                                                       359 Kč

 

 

300 g flank steak na barevném pepři                                        329 Kč

 

 

250 g grilovaná kotleta, sázená vejce se šunkou                      229 Kč                 

 

 

300 g flák grilované krkovice                                                     229 Kč

 

 

250 g kuřecí steak marinovaný v sladko chilli omáčce              179 Kč

 

 

250 g marinované kuřecí prso v jogurtu a bylinkách                  179 Kč

 

 

200 g grilované kuřecí medailonky na míchaném  zeleninovém  salátu,

 

 

          sypané balkánským sýrem, bageta                                  199 Kč

 

 

 

 

 

Teplé omáčky:

 

 

 

 

 

pepřová (4 druhy pepře)                                                              20 Kč

 

 

houbová jemně smetanová (7)                                                    20 Kč

 

 

 

 

 

Dipy:

 

 

 

 

 

chilli dip                                                                                       20 Kč

 

 

tzaziky                                                                                         20 Kč

 

 

česnekový sneat                                                                         20 Kč

 

 

 

 

 

Ke steakům je podávána domácí bageta nebo gratinovaný brambor

 

 

 

 

 

Přílohy:

 

 

 

 

 

200 g vařené brambory

29 Kč

 

200 g granitované brambory

39 Kč

 

200 g americké brambory

39 Kč

 

200 g  rýže

32 Kč

 

200 g bramborové hranolky

32 Kč

 

200 g bramborové krokety

39 Kč

 

100 g fazolové lusky s anglickou slaninou

49 Kč

 

200 g porce knedlíků (1,3,7)

29 Kč

 

          tatarská omáčka (7), kečup, hořčice

15 Kč