Steaková kuchyně 20.4 až 21.4
|
Polévka: |
|
|
|
|
|
hovězí vývar, játrové knedlíčky, nudle (1,3,7) 42 Kč |
|
|
gulášová 42 Kč |
|
|
|
|
|
|
|
|
Předkrm: 100 g slezská tlačenka, chléb , cibule (1) 35 Kč |
|
|
2 ks utopenec, chléb (1) 57 Kč |
|
|
|
|
|
Menu: hovězí vývar, játrové knedlíčky, nudle (1,3,7) |
|
|
vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí (1,3,7) |
|
|
1 ks bábovka (1,3,7) 171 Kč |
|
|
|
|
|
Steaková kuchyně: |
|
|
|
|
|
300 g rib eye steak na grilu 359 Kč |
|
|
300 g flank steak na barevném pepři 329 Kč |
|
|
250 g grilovaná kotleta, sázená vejce se šunkou 229 Kč |
|
|
300 g flák grilované krkovice 229 Kč |
|
|
250 g kuřecí steak marinovaný v sladko chilli omáčce 179 Kč |
|
|
250 g marinované kuřecí prso v jogurtu a bylinkách 179 Kč |
|
|
200 g grilované kuřecí medailonky na míchaném zeleninovém salátu, |
|
|
sypané balkánským sýrem, bageta 199 Kč |
|
|
|
|
|
Teplé omáčky: |
|
|
|
|
|
pepřová (4 druhy pepře) 20 Kč |
|
|
houbová jemně smetanová (7) 20 Kč |
|
|
|
|
|
Dipy: |
|
|
|
|
|
chilli dip 20 Kč |
|
|
tzaziky 20 Kč |
|
|
česnekový sneat 20 Kč |
|
|
|
|
|
Ke steakům je podávána domácí bageta nebo gratinovaný brambor |
|
|
|
|
|
Přílohy: |
|
|
|
|
|
200 g vařené brambory |
29 Kč |
|
200 g granitované brambory |
39 Kč |
|
200 g americké brambory |
39 Kč |
|
200 g rýže |
32 Kč |
|
200 g bramborové hranolky |
32 Kč |
|
200 g bramborové krokety |
39 Kč |
|
100 g fazolové lusky s anglickou slaninou |
49 Kč |
|
200 g porce knedlíků (1,3,7) |
29 Kč |
|
tatarská omáčka (7), kečup, hořčice |
15 Kč |